Bezoek ons online kenniscentrum!

Wat is het kenniscentrum?

Het kenniscentrum geeft antwoord op veel gestelde vragen op het gebied van verwarming, boilers, radiatoren en cv-ketels. Veel voorkomende onderwerpen als “Hoe moet ik mijn cv-ketel ontluchten?” en “Wat kost een boiler?” Ook op het gebied van energiebesparing vindt u relevante informatie over onder andere zonnepanelen, zonneboiler, warmtepompen en nog veel meer. Zo vindt u artikelen welke antwoord geven op de vragen “Hoe werkt een warmtepomp?” en “Hoeveel zonnepanelen kunnen er op mijn dak?”

Wie zit er achter het kenniscentrum?

Het kenniscentrum is opgestart door Gasned, een landelijk netwerk van gekwalificeerde en gecertificeerde installateurs waarvan ons bedrijf deel uitmaakt.

Stel uw vraag

Heeft u verbouwingsplannen, heeft u problemen met uw installatie of wilt u graag energie besparen? Neem dan contact met ons op. We adviseren u graag over de mogelijkheden.

Wilt u graag meer weten over de werking van een bepaald product of benieuwd naar tips & tricks ? Kijk dan op het Kenniscentrum voor Verwarming of op het Kenniscentrum voor Energiebesparing. Heeft u het gewenste antwoord niet kunnen vinden? Stel dan online uw vraag en krijg binnen enkele dagen advies.